vrijdag 30 april 2010

woensdag 28 april 2010

Steve Harley unplugged (Cockney Rebel)



Terwijl je bezig bent met tekeken en schilderen, luisteren naar Steve Harley. De nummers 13 en 14, respectievelijk Sebastian en Make Me Smile (Come Up And See Me)gaan voluit, sorry buren ;0 Life is good!!

woensdag 14 april 2010

lost


Na een aantal dagen met acryl bezig te zijn geweest -het is een kwestie van inkleuren, binnen de lijntjes- is het een heerlijk moment om eens een boek te lezen, met psychologie bezig te zijn, te bloggen of om te tekenen. Over tekenen gesproken, ik heb nog een heel leuk boekje over karikaturen op de kop kunnen tikken. Na het inkleuren uur na uur, ben je een klein beetje lost, dat kan ik je vertellen. Als je dan ziet op wat voor een stoel ik zit en hoe groot de tafel is om op te schilderen, dan ben je er op een gegeven moment klaar mee.

Ik heb nog een ooievaar getekend, die helemaal lost is.

dinsdag 6 april 2010

Mad Monkeys in buik Hijgend Hert


Herten eten geen apen, want het zijn herbivoren. Ze eten al helemaal geen zotte apen. Een Hijgend Hert der jacht ontkomen heeft al helemaal geen behoefte aan wat voor voedsel dan ook, maar is blij dat hij/zij het leven heeft. Toch heeft het Hijgend Hert met een aantal gekke apen in haar maag gezeten. Mad Monkeys is een electropunkrock formatie en maken dus, hoe kan het ook anders, een mix van electro, rock en punk. Mad Monkeys is opgericht door de broers Danny en Stephan La Haye (Oxide 9 en Travoltas). Onze zoon Thomas maakt ook deel uit van deze band, die maandag 5 april een optreden gaven in café Het Hijgend Hert in Breda tijdens Pop Organisatie Breda. Het Hijgend Hert is een café waar zowel jong als oud graag een glaasje drinkt, praat en aan cultuur doet. Gisteravond was het een overwegend jong publiek met een klein aantal ouderen van rond de 50. Het optreden stond gepland voor 21.00 uur, maar door een technische storing begon het optreden een half uurtje later. De registers werden meteen volledig opengetrokken en ik keek om me heen of ik mensen en dan met name de wat ouderen verschrikt stamelend om de rekening zag vragen. Niet dus! Ik moet zeggen, dat de Monkeys af en toe zelfs leuke, goed in het gehoor liggende nummertjes zongen. Na afloop werden wij zelfs door een aantal "ouderen" aangesproken of de zanger onze zoon was. Hij is goed hoor kregen wij dan te horen. Trots vroegen wij om de rekening en gingen moe maar voldaan naar huis. Moe, omdat het een hoop energie kost naar de eerlijk is eerlijk, bij tijden goede, maar vooral erg luide muziek te luisteren. We hebben helaas geen foto's gemaakt, die ik zou kunnen gebruiken als ondersteuning.

donderdag 1 april 2010

Synchroon vliegen


Ben bezig met een nieuwe tekening over een ooievaar en een baby en dit bracht mij op het idee van twee synchroon vliegende ooievaars. Twee ooievaars die ook nog synchroon vliegen dat zie je niet zo vaak dus reden om dit vast te leggen.