woensdag 27 januari 2010

Enorme uitdaging


Ik heb me voor een enorme uitdaging gesteld. Alex, mijn docent op de academie stelde voor een opstelling te maken van zaken die ik leuk vind en deze op een of andere manier visueel te maken. Ik heb een aantal spullen, die ik in de loop der jaren verzameld heb bij elkaar gezet in houten dozen of kistjes en ga hiervan een tekening maken en vervolgens uitwerken in plakaatverf of acryl. Ik ga hiervan een zogenaamde recalemeposter maken, die internationaal op billboards te zien zal zijn in alle grote steden van de wereld en dit gedurende vijf jaar. Wow, ik durf wel, al zeg ik het zelf. Ik ga dit doen en het zal niet binnen nu en twee weken gerealiseerd zijn, maar ik ga absloluut mijn best doen. Dit uiteraard in het teken van mijn illustreren. Dat van die billboards is uiteraard wishful thinking ;D
Wish me luck!

4 opmerkingen:

  1. Ik vind het zo al een mooi plaatje en ben benieuwd hoe het uiteindelijk als tekening wordt. Uitdagingen maken het leven mooi, toch! Good Luck!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, leuk plaatje is het zeker. Wat kan een mens een hoop leuke rommel verzamelen in de loop der jaren he? Het wordt een hele opgave om dit goed op papier te krijgen en dan heb ik het nog niet eens over het schilderwerk. Kleurenmengen is lastig. Misschien vergallopeer ik mezelf wel met deze opdracht. Ik laat het je weten, goed?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Haha, kleuren mengen is hier ook een drama maar het resultaat wordt toch altijd leuk en passend. Ja, laat me maar weten!

    BeantwoordenVerwijderen