maandag 16 mei 2011

Tentoonstelling werk in 3 bibliotheken

Komend jaar 2012 wordt mijn werk in maar liefst 3 bibliotheken 3 maanden tentoongesteld. Een heel goed gesprek gehad met de zeer charmante dame J. Er komen twee exposities de eerste gaat over Erik of Het klein insectenboek geschreven door Godfried Bomans. Het wordt een thema-onderwerp. Er worden personen uitgenodigd die komen vertellen over insecten en er wordt een ruimte ingericht waar leden boeken over de natuur kunnen lenen, waarbij mijn tekeningen als een rode draad doorheen lopen. In andere bibliotheken gaat mijn ander werk tentoongesteld worden en deze gaat over oudhollandse kinderversjes/rijmpjes, waarschijnlijk wordt hier ook een thema omheen gebouwd. Na verloop van tijd verhuizen de thema's naar een andere bibliotheek.
Eindelijk erkenning van mijn 5 jaar lange gezwoeg op de kunstacademie -met zijn vele ups en downs-, weliswaar een Belgische academie, maar toch! Ben ook nog in gesprek met de erven Godfried Bomans over een heruitgave van Erik of Het klein insectenboek met mijn tekeningen. Nu nog even de puntjes op de i of in dit geval de e om mijn laatste stukken, ook de vergroting, optijd gereed te krijgen voor de beoordeling door een driekoppige jury. Het wordt prachtig!!
O ja, ik ben ook nog bezig met een lagereschool voor mijn tekeningen. Daar kan dan de juf een verhandeling houden over insecten, dunkt me (mijn zus A .bijvoorbeeld :)




De laatste ben ik in het groot aan het uitwerken!

3 opmerkingen: