woensdag 2 december 2009

Edward Hopper in de Kunsthal

Op de academie zag ik een folder over Edward Hopper wiens werk momenteel in de Kunsthal te zien is.
Een bijzonder mooi plaatje wil ik jullie niet onthouden voor het geval jullie niet in de gelegenheid zijn naar Rotterdam af te reizen.De titel van het plaatje is Seven A.M. uit 1948.

5 opmerkingen:

 1. Edward Hopper, heb ik daar lang niet aan gedacht zeg. Maar nu je er iets over plaatst herinner ik me weer dat er in Amerika in de TV room een plaat van hing.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hi Chris,

  Leuk he, tv-room, diningroom en dan ook nog een zitgedeelte. Wij hadden dat ook, 3 woonkamers zeg maar. In het voorste gedeelte zaten we amper. We gebruiken alleen het eetgedeelte en het zitgedeelte waar ook de tv stond. Tja, Amerika een prachtig land. Ik hoop er nog wel een keertje te komen. Hoewel we al bijna de hele oostkust gezien hebben en een stukje westkust, blijft er nog genoeg te zien en te beleven. Ik vind echter dat je het meest over de amerikaan te weten komt door er te wonen. Vakantie is leuk, maar niet meer dan dat!
  Wat zijn jouw leuk(st)e herinneringen over Amerika?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leukste herinneringen over Amerika. Wordt ff nadenken maar sowieso de vriendelijke en hulpvaardige houding overal waar we kwamen.
  Verder de "Beef 'n Beer" party bij de Polish Soccerclub waar Bill (volgens mij als enige Amerikaan) voetbalde. En natuurlijk The Phillies tegen de Chigaco Cubbs. Het café bezoek waarover ik blogde, hahahaha!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hopper, zeker één van m'n favorieten moet ik zeggen. Ik had de posters ook zien hangen en dacht: misschien moest ik maar eens naar die Kunsthal afreizen. Dat denk ik nog steeds!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mwah, ik vond de tentoonstelling ernstig tegenvallen. Nauwelijks iets van Hopper eigenlijk en wat er hing is enorm bekend.

  BeantwoordenVerwijderen